Španělsko

Specializujeme se na nemovitosti, investiční příležitosti, novostavby a developerské projekty na malebných pobřežích Costa Blanca a Costa Cálida. Tento region je známý svým příjemným klimatem a nádhernými plážemi, které přitahují návštěvníky z celého světa.

Klima zde patří mezi největší lákadla více než 300 slunečných dnů v roce, mírné zimy a teplé léto. K atraktivitě této oblasti přispívají také krásné pláže, kvalitní golfová hřiště, vynikající gastronomie, solná jezera a malebné parky.

Naši makléři žijí v této oblasti mnoho let a disponují bohatými zkušenostmi v oboru. Hovoří plynně česky, slovensky, anglicky, německy a samozřejmě španělsky. Díky tomu vám můžeme poskytnout individuální přístup a detailní znalosti místního trhu. Na základě našich dlouholetých zkušeností a rozsáhlé sítě kontaktů spolupracujeme pouze s ověřenými dodavateli a developery.

Zvláštní pozornost si zaslouží naše španělská právnička, která hovoří plynule česky. Její znalost českého jazyka a španělského právního prostředí vám poskytne jistotu a komfort při řešení právních záležitostí spojených s nákupem nemovitosti ve Španělsku.

Pokud hledáte příležitost na pobřeží Costa Blanca nebo na slunném pobřeží Costa Cálida, jste na správném místě. 

Aktuální nabídka nemovitostí

 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně